Pagini

marți, 22 noiembrie 2011

More couch stuff












Din nou de inspiratie, si pentru a demonstra ca nu este nevoie sa ne incadram in tiparele aflate prin magazinele noastre. Mai multe produse ale designerului se gasesc aici Liam Mooney
Dar, cum e destul de greu sa transporti o canapea din Africa de Sud pana la noi :) ma gandesc ca mai usor si mai la indemana ar fi pur si simplu sa luam in considerare mobilierul vechi al parintilor / bunicilor si sa-l updatam. Sau o veche bancheta dintr-o institutie publica. Parca picioarele acestei canapele seamana cu cele ale unei canapele din camera de asteptare a unui spital, nu ? Iar colturile drepte aduc cumva cu cele ale fotoliilor si canpalelor de prin anii '50 - care, in mod curios, prin anii '80 inca se mai gaseau un magazinele de mobilier de la noi.
Pana atunci, tot cu titlu de inspiratie m-am gandit sa testez pe mine niste idei de reciclare.
Deci, as face sau nu ?














Breakfast at Tiffany's clichee
Hm, nu cred. O cada de baie de genul acesta e f greu de gasit la noi. In plus, am capatat o oarecare intoleranta la Audrey Hepburn - prea multe vizionari ale filmului si prea multe postere cu ea. Prrrrrea multe ! Asa de multe incat a trecut dincolo de icon al elegantei, inspiratie, orice vreti, poza celebra cu tigareta e deja bleah.















Canapea cu baza facuta din paleti de marfa.
Cu siguranta, da ! Daca nu pentru mobilier in living, uitati-va cat de bine arata ca mobilier de gradina. Foarte simplu de facut de asemenea, perne de burete imbracate in material textil colorat si perne decorative. Surse : paletii - hm, cu imprumut sau chiar cu bani de la un depozit, burete si perne de la Hornbach, textile Ikea. Suuuuper !

Foarte creativ. Si dupa postul cu valiza-decoratiune a venit ca uns. Valiza-usor de refolosit, eventual vopsit. Picioarele - mai greu in forma asta. Umplutura valizei - abilitati bune de cusut, dar merita incercat. Arata asa de bine !
Fotoliul din dopuri de pluta. Tentant, atata doar ca ar lua ceva timp sa le aduni :)














Canapeaua din perne. 50 de perne scrie pe site
Cu siguranta da. Singura mare preocupare e legata de cadrul de metal, asa cum se observa in a doua fotografie. Si inca nu stiu cum stau legate pernele si nu se deplaseaza cand te asezi, dar merita incercat.















Si mie mi s-a parut prea indrazneata prima varianta, asa ca am zis sa postez si scaunul facut din reviste- varianta mai usoara. Mai putin comoda, dar o ocazie excelenta pentru afisat colectia de National Geographic, de exemplu.



















Si un bonus: geanta uriasa transformata in spatiu de depozitare. Pentru situatia in care v-ati plictisit sa o purtati pe umar.

inspiratie: recycleart , designsquish




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu