Pagini

luni, 6 octombrie 2014

oglinda, oglinjoara




Zice asa, ca :
  • oglinda trebuie sa fie indeajuns de mare incat sa reflecte persoana in intregime, nu doar parti din corp 
Ok, sunt de acord 

Ca:
  • e bine ca oglinda sa nu fie asezata in dormitor si mai ales sa nu reflecte patul. Mda, nici ..lateral..nici de deasupra ;) 
De acord si cu asta, pana la urma cine isi doreste sa isi vada mutra in oglinda de fiecare data cand se da jos din pat ? 

Ca:
  • e benefic ca oglinda sa reflecte camera de zi in care isi petrec mult timp membrii familiei. E ca si cum energia pozitiva s-ar dubla. Tot..feng shui ! 
Buun, asta imi place, face sens. In plus, cum spatiile din apartamentele noastre nu sunt chiar generoase asta chiar ajuta si uite, dom'le e si benefic !

Si ca:
  • oglinzile nu trebuie sa reflecte usa de la intrare , dar ca pot fi puse pe usa de la baie..
Ok, acum daca nu vreti sa tineti cont de toate regulile feng-shui si nici nu va pasa de superstitii ( astea sunt si mai grele, 7 ani de ghinion daca le spargi, cica sa le acoperi cand e furtuna, sa nu daruiesti oglinda ca aduce ghinion ..) iata cum le puteti folosi in niste aranjamente cu..personalitate. 

Ma intai in baie, si, daca nu sunteti destul de increzatori aflati ca definitia de wikipedia a oglinzii spune ca reflecta lumina in asa fel incat pastreaza "mare parte" din obiectul initial. In concluzie...ce nu vreti sa vedeti nu o sa vedeti, clar ! :)





Mai multe variante de infrumusetare :


Si..ultimul trend, oglinda cu rama din linguritze de plastic! Please, don't do it, sunt multe alte variante de bricolaj mai elegante !
Mai multe despre sursele fotografiilor pe pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu